Om Annakarin

Fil. Dr. Annakarin Nyberg

Annakarin Nyberg är internetforskare, föreläsare, moderator och författare.

Annakarin är van föreläsare och nominerades bland annat till Umeå Studentkårs Pedagogiska Pris 2011, utsågs till meriterad lärare 2015 fick under våren 2016 motta Umeå universitet och Samhällsvetenskaplig fakultets pedagogiska pris.

kontakt@annakarinnyberg.se

SAGT OM ANNAKARIN SOM MODERATOR:

Annakarin, stort tack för din medverkan under Women with impact!
Du är verkligen helt fantastisk. Många har lovordat din insats så det får du ta med dig! /Jenny Elveljung Henson PR-byrå

Stort tack för ett mycket bra, trevligt och välbalanserat modererande! Det var precis vad vi behövde och det blev toppenbra!

 

 

 

 

 

 

 

Annakarin är påläst, inspirerande och flexibel och guidade oss genom dagen på ett skickligt sätt. Hon hanterade programförändringar utan problem och gjorde ett mycket gott intryck på oss alla.

SAGT OM ANNAKARIN SOM FÖRELÄSARE:

Det var kanon! Lättsamt, roligt med allvar och djup – precis som det skall vara!
Desirée Kemi-Wikzén SVT

Förbered er på nya insikter, perspektiv och tankeställare!
Kalle Hardell, Regionchef Venture Cup Nord

Intressant och fascinerande föreläsning där entreprenörskapet lyfts i ny bransch och där metoder för företagande belyses ur ett nytt perspektiv. Mycket lärorikt och med glimten i ögat.
Gunilla Lindner, Västerbottens Handelskammare

Vi på Almi tycker att det var värdefullt med en inblick i de nya affärsmodeller som skapats, där nya strategier och ett nytänk krävs för att skapa lönsamma och framgångsrika företag! Den inblicken har ni verkligen bidragit till!
Karolina Kollenmark Andersson, Almi Företagspartner Nord AB

Det var fantastiskt intressant och inspirerande! Jag gillar verkligen när jag upplever att föreläsare har en trovärdighet och ett djup och samtidigt humor och distans till det egna arbetet. Och det har både Clara och Annakarin. http://habibtynina.blogspot.se/2012/09/med-trovardighet-och-skratt.html

Ett helgjutet föredrag med massor av matnyttiga tips där Annakarin och Clara slog hål på många myter kring bloggande och kvinnors entreprenörskap. En riktigt vitamininjektion!
Mia Lorentzon, gymnasielärare