Idag lanserar vi Bloggskolan!

Idag klockan 9.00 lanserar vi Bloggskolan! En digital kurs med 90 sidor och 10 filmer som visar vägen till en genomtänkt och lyckad bloggstrategi. Bakom satsningen står jag tillsammans med mina kollegor, tillika storbloggare, Clara Lidström (Underbara Clara) och Frida Ramstedt (Trendenser). (OBS – på grund av alltför hård belastning tar det tid att ladda sidan.)

Vi lärde känna varandra i samband med att jag skrev min bok Digitalt entreprenörskap och under året som har gått har vi föreläst en hel del runt om i landet. Bland annat har vi föreläst om just digitalt entreprenörskap, bloggar & business, från hobby till jobb, och hur digitalt entreprenörskap kan bidra till jobb i glesbygden. Det har så varit spännande och oerhört givande för oss, mycket tack vare att vi alla tre har så olika erfarenheter och kompetenser!

Under våra föredrag har vi fått oändligt många frågor som rör allt från hur man drar gränsen mellan det personliga och privata, hur man driver trafik till sin blogg, hur man gör sig hörd i sorlet av alla andra som vill höras på nätet, till hur man kan tänka om man vill omvandla sin besöksstatistik till kronor och ören och starta företag med basen i sociala medier. Dessa frågor och många, många fler ger vi svar på i Bloggskolan! Du kan läsa mer om satsningen i pressreleasen nedan.

PRESSRELEASE

Till dig som är journalist: du är välkommen att i första hand kontakta mig Annakarin Nyberg på kontakt@annakarinnyberg.se alternativt: 070-667 94 25

 

Pressbilder (för andra pressbilder – kontakta mig):

LIDSTRÖM NYBERG & RAMSTEDT

BLOGGSKOLAN

Bloggskolan är möjliggjord tack vare stöd från Innovationsrådet och Almis projekt Entreprenörcentrum Västerbotten och den är byggd av Creative Camp i Umeå.

 

3 reaktion på “Idag lanserar vi Bloggskolan!

  1. Pingback: > Digital Entreprenör: Blogga smartare och tjäna pengar | Diggjo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>