Vår senaste bok är här!

I dagarna lanserar vi vår senaste bok: Glad Sommar (Rabén & Sjögren). Det ligger mycket arbete bakom varje bok, men lustigt nog glömmer man det så snart man håller den i sin hand…

” Vår och sommar är som gjorda för utflykter och kalas. Med en välfylld fikakorg i det gröna eller ett bord uppdukat med kakor kan vi njuta, umgås och bara vara. I den här boken hittar vi recept dels på Claras och Annakarins barndomsklassiker, till exempel skorpor och blåbärsbullar, dels på nya favoriter som zucchinimuffins, bananglass och hallonmums. Det finns också recept på svalkande drycker, uppslag för regniga dagar samt tips för loppis- och auktionsbesök.

”Underbara Clara” Lidström och Annakarin Nyberg är författarna till succéserien Steg för steg, som uppmuntrar barn att vara kreativa utan vuxnas inblandning. Här ligger istället fokus på att vi gör saker tillsammans och unnar oss lata dagar, samvaro och lek.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>