SVD om kompisdejting

Idag intervjuas jag i SvD om kompisdejting, ett fenomen som just nu utvecklas i lite olika former på nätet. Dels genom nya appar med kompisdejtning som tydligt syfte, dels via användares påhittiga utforskande av sociala medier. Vi kan exempelvis se hur stora influencers uppmuntrar till, och upplåter sina kommentarsfält till matchning.

Artikeln ”Kompisdejt blev kopia av pardejt” är skriven av Matilda Shayn finns att läsa här.

 

En reaktion på “SVD om kompisdejting

  1. Har også merket at det blir mer og mer vanlig å treffe nye mennesker gjennom for eksempel ulike nettverk eller sosiale medier. Synes virkelig det er et positivt fenomen at kvinner kan møtes, støtte hverandre og dele erfaringer. Ikke bare som venner, men også profesjonellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>