Nya upptåg

Tvära kast! I torsdags tog jag semester och lämnade universitetet för en helt magisk dag i Göteborg. Det är dags för mina och Claras ambitioner att ge sig ut på nya äventyr och för det krävs nya pressbilder. Tack Anna som skapade och värnade om visionen med imponerande fingertoppskänsla. Kristin – vilket jädra fullblodsproffs du är! Och dessutom rasande trevlig. Fantastiska Mia, du gjorde mig så fin att jag bestämde mig för att aldrig, aldrig duscha bort mitt nya jag. Så det så.

En glimt från torsdagens äventyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>