Moderator: WS+A

Härom sistens fick jag vara med på ett riktigt roligt uppdrag – att moderera festivalen Women in sports and adventures (WS+A).

Dagen bjöd på många olika föredrag – bland annat deltog Sofia B Karlsson (jämlikhetskonsult) och Olof Unogård (Hammarby Damfotboll) under rubriken ”Att skapa en inkluderande idrott- metoder och erfarenheter från förändringsarbete i praktiken”. Jädrigt intressant!

Jag höll även i en del intervjuer och samtal, som till exempel paneldebatten: “Medspelare eller motståndare? Ett jämställdhetsperspektiv på hockey & roller derby”. Deltog gjorde Monica Linden, Elin Jacobson, Daniejla Rundqvist and Fredrik Glader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>