Möjligheter på hemmaplan

Under två dagar modererade jag konferensen ”möjligheter på hemmaplan” som handlade om hur kreativa näringar resulterar i tillväxt. Konferensen arrangerades av Region Västerbotten och Krenova och hölls i vackra Arvidsjaur. Deltog i publiken gjorde bland andra en hel del lokala företagare med riktigt spännande ambitioner och visioner. Det var rejält uppfriskande att tala om möjligheter med vår landsbygd och glesbygd, till skillnad från det sedvanliga fokuset på alla dess utmaningar…

Tack Stina Berglund och Emilie Sjölund för förtroendet att leda konferensen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>