Barn och kreativitet i en digital tid

Om ett par veckor gästar vi Nolia i Piteå och pratar om barn och kreativitet i en digital tid – samtidigt som barnen släpper loss i köket. Här hittar du inbjudan och länken om du vill anmäla någon liten bagare till att baka med oss.

Möt författarduon bakom succeboken BAKA, UnderbaraClara Lidström och Annakarin Nyberg, och lyssna till ett samtal om barn och kreativitet i en digital tid. Samtidigt släpper vi loss små bagarbarn i köket och låter dem provbaka från BAKA. Välkomna till Stora Nolias Köksscen.

Köksscenen söndag 14 augusti kl 11.00 och 14.00

Vi söker dig som vill vara med och baka tillsammans med UnderbaraClara och Annakarin under söndagen den 14 augusti. Vi kommer att välja ut 12 barn som är med på Köksscenen och lagar mat, 6 barn per programtillfälle. Som deltagare bjuder vi dig och en vuxen på entrén till Stora Nolia den 14/8.

Maila ditt intresse till helene.ljungstedt@nolia.se och ange namn, ålder och telefonnummer. Vi kommer att kontakta de glada deltagarna under vecka 32 efter utförd utlottning bland de som har anmält intresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>